… een gepoetste auto is een blije auto. Dat zorgt weer voor een blije bestuurder natuurlijk. U kunt in onze volautomatische poetsstraat terecht voor een snel, goed en prachtig resultaat, of uw auto handmatig laten poetsen door ons.

Volautomatische poetsstraat

Natuurlijk bieden wij u bij het poetsen hetzelfde comfort als bij het autowassen. U kunt uw auto nog eens letterlijk in de watten laten leggen na het wassen, door hem de poetsstraat in te rijden. Nadat de auto uit de wassstraat komt, zorgt ons personeel ervoor dat de auto handmatig nagedroogd wordt. Daarna wordt de auto voorzien van een laag echte wax, die vervolgens machinaal verdeeld wordt over de auto. De inpoetsrollen met doek doen hun werk grondig, waarna de uitpoetsrollen zorgen voor de glans. Een volautomatische poetsbeurt is net zo goed als wanneer u dat zelf zou uitvoeren, alleen veel sneller en efficienter! De nieuwe waxlaag gaat ongeveer vier weken mee. Weet u wat een leuk extraatje is? In dezelfde volautomatische poetsbeurt worden de banden van uw auto meegenomen door speciale
borstels met bandenzwart.

“De Wasdas is hèt adres voor autopoetsen. Daar winden wij geen doekjes om.”

Handmatige poetsbeurt

Wij reconditioneren uw auto. De auto wordt gewassen, gepolijst en in de wax gezet. Het interieur wordt zo goed mogelijk gereinigd en vlekken op de bekleding worden waar mogelijk verwijderd. Wanneer er rookaanslag aanwezig is, dan hebben wij professionele middelen om het interieur weer heerlijk fris te laten ruiken.

Ook onder de motorkap voelen onze poetsers zich thuis! Het complete motorcompartiment kan worden ontvet en behandeld met ons glans- en beschermmiddel.

Het eindresultaat is altijd verbluffend: de auto knapt er zienderogen van op en is weer een lust om in te rijden. Wist u trouwens dat een goede wasbeurt van buiten en een grondige poetsbeurt van binnen de auto in inruil- of verkoopwaarde laat stijgen? Dat kan veel geld schelen!

Hoe gaan wij te werk bij het poetsen

Wij poetsen niet alleen gebruikte voertuigen, maar ook nieuwe. We kunnen de auto poetsen en in de wax zetten, maar polijsten kan ook. Bij polijsten verwijderen we alle fijne krasjes uit de lak en halen we de oorsponkelijke lakkleur weer op. Daarna verzegelen we het resultaat met een lakpantser, waarop u 3 jaar glans garantie krijgt.